Преферита

 • Чоколадна баклава Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Баклава со кокос Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Македонска пита Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Пита со компири Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Баклава со бисквити Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Баклава со ореви и плазма бисквити Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Баклава со гриз Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Баклава сникерс Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Традиционална баклава Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Баклава со лешници Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Ролат баклава Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Грчка баклава Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Пита со месо Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Пита со сирење (без сирење) Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Банички со шунка и сирење Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Мини банички со сирење Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Пита со јаболко Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.
 • Лиснато тесто со јаболко Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, неодолива арома и прекрасен вкус.