Преферита

 • Kорите Preferita направени по традиционален рецепт ги исполнуваат сите стандарди за квалитет. Идеално решение се за сите Ваши специјалитети - солени или слатки.
 • Свежи кори за баклава Kорите Preferita направени по традиционален рецепт ги исполнуваат сите стандарди за квалитет. Идеално решение се за сите Ваши специјалитети - солени или слатки.
 • Кори за баклава Kорите Preferita направени по традиционален рецепт ги исполнуваат сите стандарди за квалитет. Идеално решение се за сите Ваши специјалитети - солени или слатки.
 • Кори за баклава 0.450 Kорите Preferita направени по традиционален рецепт ги исполнуваат сите стандарди за квалитет. Идеално решение се за сите Ваши специјалитети - солени или слатки.
 • Селски кори за пити 0.450 Kорите Preferita направени по традиционален рецепт ги исполнуваат сите стандарди за квалитет. Идеално решение се за сите Ваши специјалитети - солени или слатки.
 • Кори за баклава Рефус Kорите Preferita направени по традиционален рецепт ги исполнуваат сите стандарди за квалитет. Идеално решение се за сите Ваши специјалитети - солени или слатки.
 • Кори Кадаиф Крцкав кадаиф за Вашиот идеален десерт.
 • Тесто за пица 200грама Идеална подлога за Вашата совршена пица.
 • Тесто за пица 400грама Идеална подлога за Вашата совршена пица.
 • Тесто со мармалад од смокви За само 20минути целосно ќе ги задоволи Вашите барања за вкусен лесен и брз оброк.
 • Лиснато тесто со сирење За само 20минути целосно ќе ги задоволи Вашите барања за вкусен лесен и брз оброк.
 • Лиснато тесто со спанаќ За само 20минути целосно ќе ги задоволи Вашите барања за вкусен лесен и брз оброк.
 • Лиснато тесто со шунка и кашкавал За само 20минути целосно ќе ги задоволи Вашите барања за вкусен лесен и брз оброк.
 • Лиснато тесто За само 20минути целосно ќе ги задоволи Вашите барања за вкусен лесен и брз оброк.
 • Пита за гиро 15см Идеална подлога за Вашето совршено гиро.
 • Пита за гиро 18см Идеална подлога за Вашето совршено гиро.
 • Пити со месо Практично спакувани со вкус и арома кој ќе Ве освои уште од првиот момент.
 • Пити со сирење Практично спакувани со вкус и арома кој ќе Ве освои уште од првиот момент.
 • Пити со спанаќ Практично спакувани со вкус и арома кој ќе Ве освои уште од првиот момент.
 • Мини баници со месо Практично спакувани со вкус и арома кој ќе Ве освои уште од првиот момент.
 • Мини баници со сирење Практично спакувани со вкус и арома кој ќе Ве освои уште од првиот момент.
 • Мини баници со спанаќ Практично спакувани со вкус и арома кој ќе Ве освои уште од првиот момент.