Преферита

Добродојдовте во Преферита

Стремејќи се кон најдоброто во се што работиме, ние во Preferita ги посветуваме сите свои човечки потенцијали и технологија да произведуваме висококвалитетни кори и пецива барајќи начини и за унапредување во се што работиме.

Нашата цел е да бидеме што поблиску до Вас и вашите потреби. Да бидеме одговор и избор на сите гурмани на кои темпото на живот не им остава многу слободно време.

Одберете го вашиот омилен вкус од нашиот широк асортиман на производи, ставете во загреана рерна и за миг ќе имате оброк со врвен квалитет, неодолива арома и прекрасен вкус кој ќе го засакате веднаш.

Пробајте и уживајте во вкусот

Русе Комерц HACCP Русе Комерц ISO
Преферита

Квалитетот е најдобриот рецепт !