Маркет

ЕКСТРА Производи

Во рамките на својата малопродажна мрежа, Русе, во 2010 година, ја создаде и програмата "Русе", која се состои од сопствени високо квалитетни производи по забележливо ниски цени. Производите под брендот "Русе", се селектираат од нашиот тим, кој посебно внимание посветува на запазување на два основни критериуми - ВИСОК КВАЛИТЕТ и НИСКА ПРИСТАПНА ЦЕНА. Станува збор за соработка помеѓу Русе и мрежа на соработници - производители, кои се македонски компании. За квалитетот на овие производи стои ознаката "Русе".

Производите на "Русе" можат да се најдат во Русе маркетот и тоа во следниве категории:

Плинска боца РУСЕ