Гуми

MIXED SERVICE

RR900/RR905

PREMIUM WIDE BASE ALL-POSITION TIRE

Комерцијална камионска гума со широка основа погодна за секакви услови која вклучува цврст раменски дизајн за рамномерно абење и долговечност без влечењето да биде ставено на тапет. Оваа камионска гума со шест ребра и пет избраздени површини придонесува за врвно држење, глатко и тивко возење.

- Специјално дизајнирана избраздена површина за повеќе употреби.
-Шестребрениот дизајн е одличен при слободно возење.
- Долготрајна надворешна обвивка која овозможува долговечност на избраздените површини и промовира повеќекратна вулканизација.

Спецификација

Product CodeTire SizePly RatingLoad IndexSpeed SymbolOverall Diameter INSection Tread Depth 32 NDSRIMSingle Max LPDual Max LPStatic Load RadiusRevs Per MileWeight
1133378257 385/65R22.5 18 160/158 K/L 42 14.8 20 11.75 9910lbs/130psi N/A 20.1 486 164
1133378258 385/65R22.5 20 160/158 K/L 42 14.8 20 11.75 9910lbs/130psi N/A 20.1 486 164
1133608258 385/65R22.5 20 160 J 42 15 20 11.80 9920lbs/130psi N/A 20.1 486 164
Русе Комерц Double Coin logos