Гуми

MIXED SERVICE

RR202

ULTRA PREMIUM 5-RIB HIGHWAY SERVICE TIRE

RR202 е издржлива комерцијална камионска гума која е погодна и за товарни возила и за автобуси. Оваа петребрена гума е направена за врвно држење и влечење, исто така вклучува заштитни ребра по краевите кои се борат против штетата при кочење и стружење.

- Издржливост при товар над 4500 килограми (10000 lb).
- Модерен дизајн на избраздените површини кој е одличен при слободно возење.
- Долготрајна надворешна обвивка која овозможува долговечност на избраздените површини и промовира повеќекратна вулканизација.

Спецификација

Product CodeTire SizePly RatingLoad IndexSpeed SymbolOverall Diameter INSection Tread Depth 32 NDSRIMSingle Max LPDual Max LPStatic Load RadiusRevs Per MileWeight
1133669256 295/80R22.5 16 154/150 M 41.3 11.9 19 9.00 7820lbs/120psi 6940lbs/120psi 19.8 191 131
1133669258 295/80R22.5 18 152/149 M 41.3 11.9 19 9.00 7830lbs/130psi 7160lbs/130psi 19.8 191 131
1133661257 315/80R22.5 18 156/152 M 42.4 12.2 20 9.00 8820lbs/120psi 7830lbs/120psi 19.8 483 142
1133661258 315/80R22.5 20 157/154 L 42.4 12.2 20 9.00 9090lbs/130psi 8270lbs/130psi 19.9 483 142
1133661259 315/80R22.5 22 160/157 65MPH 42.4 12.2 20 9.00 10000lbs/130psi 9090lbs/130psi 19.9 483 147
Русе Комерц Double Coin logos