Гуми

DRIVE

RLB450

ULTRA PREMIUM OPEN SHOULDER DRIVE POSITION TIRE (DIRECTIONAL TREAD)

RLB450 е трајна гума за долги возења. Вклучувајќи иновативно издлабени површини, оваа гума одлично влече во сите временски и патни услови.

-Иновативна избраздена површина по краевите која овозможува извонредно влечење и потпомага при рамномерно абење.
- Избраздена површина од 26/32” за одлична километража на долги и кратки растојанија.
- Цврста надворешна покривка која дава сила, стабилност, и ја промовира вулканизацијата.

Спецификација

Product CodeTire SizePly RatingLoad IndexSpeed SymbolOverall Diameter INSection Tread Depth 32 NDSRIMSingle Max LPDual Max LPStatic Load RadiusRevs Per MileWeight
1133611255 11R22.5 14 144/142 L 41.9 10.9 25 8.25 6175lbs/105psi 5840lbs/105psi 19.8 493 120
1133611256 11R22.5 16 148/145 L 41.9 10.9 25 8.25 6940lbs/120psi 6390lbs/120psi 19.8 493 125
1133619255 295/75R22.5 14 144/141 J 40.8 11.4 24 9.00 6175lbs/110psi 5675lbs/110psi 19.4 495 128
1133619258 295/80R22.5 18 152/149 M 41.8 11.7 29 9.00 7830lbs/130psi 7160lbs/130psi 19.8 493 130
1133611455 11R24.5 14 146/143 L 41.7 10.9 25 8.25 6610lbs/105psi 6005lbs/105psi 19.8 471 135
1133611456 11R24.5 16 149/146 L 41.7 10.9 25 8.25 7160lbs/120psi 6610lbs/120psi 19.8 471 137
1133618455 285/75R24.5 14 144/141 J 41.9 11 24 8.25 6175lbs/110psi 5675lbs/100psi 19.8 485 127
1133611258 315/80R22.5 18 156/150 L 43.2 12.5 29 9.00 8820lbs/123psi 7385lbs/123psi 21 480 161
1133611259 315/80R22.5 20 157/154 J 43.2 12.5 29 9.00 9090lbs/130psi 8270lbs/130psi 21 480 161
Русе Комерц Double Coin logos