Гуми

DRIVE

RLB200+

PREMIUM ON/OFF HIGHWAY DRIVE POSITION TIRE

RLB200+ комерцијалната камионска гума од Double Coin e издржлива гума за возење по и вон автопат со длабоки шарки за голема километража и врвно влечење. Шемата на шарките е дизајнирана за да одговара на условите и на автопатот и вон него.

- Енергично фиксирани шари за подобрено влечење и држење во суви и влажни услови.
- Добро избраздена површина за долга километража.
- Екстра широки шари за поголема издржливост на истите и подобрено држење.

Спецификација

Product CodeTire SizePly RatingLoad IndexSpeed SymbolOverall Diameter INSection Tread Depth 32 NDSRIMSingle Max LPDual Max LPStatic Load RadiusRevs Per MileWeight
1133731257 315/80R22.5 18 156/154 L 42.8 12.2 26 9.00 8820lbs/120psi 8270lbs/120psi 20.2 478 160
1133732247 12.00R24 18 158/155 J 48.4 12.3 24 8.50 9370lbs/120psi 8540lbs/120psi 22.7 423 187
1133732248 12.00R24 20 160/157 J 48.4 12.3 24 8.50 9920lbs/130psi 9090lbs/130psi 22.7 423 187
1133732256 12R22.5 16 150/147 J 43.1 11.7 26 9.00 7390lbs/120psi 6780lbs/120psi 20.5 480 156
1133732258 12R22.5 18 152/149 M 43.1 11.7 26 9.00 7830lbs/135psi 7160lbs/135psi 20.5 480 156
1133731258 315/80R22.5 20 157/154 J 42.8 12.2 26 9.00 9090lbs/130psi 8270lbs/120psi 20.2 478 160
Русе Комерц Double Coin logos