Гуми

STEER

RR150

PREMIUM 5-RIB STEER/ALL-POSITION MULTI-USE TIRE

Double Coin ја дизајнираше оваа комерцијална камионска гума разни позициони барања. RR150 е тешка повеќенаменска гума со пет широки вдлабнатини. Овожможува прецизно држење низ вода, странична стабилност, и беспрекорно влечење во различни услови.

-Првокласен 5 ребрен дизајн на шарките и широки рамена овозможува трајност и рамномерно абење во сите позиции.
-Длабока 19/32” оригинална длабочина на шарките која им овозможува поголема трајност.
-Подобрено лизгање низ каналите и широките вдлабнатини кое овозможува првокласно влечење во суви и влажни услови.

Спецификација

Product CodeTire SizePly RatingLoad IndexSpeed SymbolOverall Diameter INSection Tread Depth 32 NDSRIMSingle Max LPDual Max LPStatic Load RadiusRevs Per MileWeight
1133281255 11R22.5 14 144/142 M 41.4 11.1 19 8.25 6175lbs/105psi 5840lbs/105psi 19.8 499 115
1133281256 11R22.5 16 148/145 M 41.4 11.1 19 8.25 6940lbs/123psi 6390lbs/123psi 19.8 499 118
1133289255 95/75R22.5 14 144/141 M 40.6 11.7 19 9.00 6175lbs/110psi 5675lbs/110psi 19.5 504 118
1133281455 11R24.5 14 146/143 L 43.3 10.9 19 8.25 6610lbs/105psi 6005lbs/105psi 20.8 476 129
1133281456 11R24.5 16 149/146 L 43.3 10.9 19 8.25 7160lbs/120psi 6610lbs/120psi 20.8 476 132
1133288455 285/75R24.5 14 144/141 M 41.5 11 19 8.25 6175lbs/110psi 5675lbs/110psi 19.5 492 124
1133281026 10.00R20 16 146/143 L 41.3 10.7 19 7.50 6610lbs/120psi 6005lbs/120psi 19.4 497 121
Русе Комерц Double Coin logos