Гуми

Гуми за професионалци кои бараат и вредност и квалитет

Успехот на Double Coin се базира на вредносната хипотеза, според која на нашите потрошувачи им обезбедуваме што повеќе за нивните пари. Некои мислат дека името на гумата е поважен од самата гума но, Double Coin е посветен да го смени ова со тоа што е добра бизнис одлука и да го одржи ветувањето дека исклучителната вредност и паметните пари одат заедно. Целта е едноставна: да испорачаме повеќе гуми за помалку пари, и ќе добиеме доживотни клиенти.

Исто така Double Coin ги обезбедува своите потрошувачи со врвна производствена линија и поддршка, кои го подобруваат пазарното искуство на потрошувачите и профитабилноста. Ние менаџираме глобален синџир на снабдување кој одлично ги поврзува потрошувачите со базата на производство. Нашето ветување, како компанија и како збир на индивидуи, е да покажеме големо разбирање за потребите на секој потрошувач и да излеземе во пресрет на тие потреби со интегритет, искреност и одговорност. Секој потрошувач во Double Coin може да смета на нас за:

  • Програми за oсигурување на квалитетот
  • Конкурентна цена
  • Панели
  • Double Coin

Double Coin може да Ви понуди голем избор на производна литетратура, тренинг на клиенти и продажни презентации, со тоа да помогнат во продажбата и промовирањето на секој производ на Double Coin. Работиме за континуирано подобрување на нашите производствени понуди со додавање нови линии на гуми и големини за да бидеме актуелни и да одиме напред со промените на пазарот.

Double Coin е компанија на China Manufacturers Alliance (CMA). CMA ги обединува поголемите производители на гуми во Кина во единствена и моќна кооперативна алијанса, која ги опслужува и Американските и Европските пазари на гуми. Оваа алијанса ги комбинира силите и сојузите на секој производител за да го подобри дизајнот и развојот на гумите, да создаде светска ISO производствена, дистрибутивна и продажна компанија, и за да обезбеди подршка за производите на секој потрошувач. Линијата на Double Coin ги вклучува:

  • Light Truck Radial (LTR)
  • Truck and Bus Radial (TBR)
  • Small, Large and Giant Radial Off The Road (ROTR)
  • Radial Industrial (RIND)
  • High-Speed Radial Mobile Crane (RCRANE)
  • Radial Agriculture (AGR).

Мисијата на Double Coin е да стане прв избор на гуми со тоа што ќе понуди гуми со висок квалитет и конкурентни цени, и да спроведе примарна поддршка со беспрекорност, искреност, и одговорност.

Русе Комерц Double Coin
Русе Комерц Double Coin logos