Маркет

Пекара

Во 2010 година отворивме посебен дел - наша мини пекара, со цел да им понудиме на нашите потрошувачи пекарски производи, кои се одликуваат со висока хранлива вредност и квалитет.

Во нашата пекара можете секојдневно да вкусите топли лиснати кифли, мини банички, домашни пити, овошни штрудли, како и мини кроасани и кајзерици од бело и интегрално брашно.

Пробајте и уживајте во вкусот!