Преферита - свежи кори

Во продажба свежи кори за баклава и за пита

Маркет Русе

Излезе новогодишниот флаер, намалени над 300 производи

Double Coin

Русе Kомерц врши продажба на гуми од типот Double Coin

Избор на сите гурмани...

Материјал на иднината...

Сигурни и ефикасни...

За нас

За нас

Бројните години на искуство, секогаш врвните конкурентни позиции на пазарот на нашите услуги како и бројните награди и признанија, сведочат дека на нашите клиенти им се нуди најдоброто од тековните изведби на услугите и производите, преку најквалитетните техники на изработка, материјали и работен персонал.

Сегменти

  • Продажба на прехрамбени производи на мало( Маркет Русе)
  • Продажба и дистрибуција на производите на Преферита на територијата на Р.Македонија,
  • Дистрибутери сме на изолационен панел, лим, инокс и профили од CORUS-Грција,
  • Како акционери во фабрика 7-ми Ноември, вршиме продажба и дистрибуција на целиот производен програм (производи од PVC како фитинзи, гајби, кофи....)

Кои сме ние

Местата на кои градиме внимателно се избрани, персоналот врвно обучен, материјалот е од реномирани производители, а начинот на работа добро познат по својата ефикасност и ефективност.

Нашата клиентела со сигурност ќе ве поучи на следното: Кога донесувате важни животни одлуки, секогаш одбирајте ги најдобрите. Ние сме дел од најдоброто во Македонија!